Gezichtsbehandelingen

Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor gezichtsbehandelingen. Naast een standaard gezichtsbehandeling kunt u ook kiezen voor een meer uitgebreide behandeling. Hiervoor bieden wij u de complete-, en luxebehandeling aan. Wat u ook kiest, u kunt bij ons altijd een volledig pakket aan verzorging voor uw gezicht verwachten. Wij brengen altijd na de behandeling een verzorgende dag of nachtcrème aan.

Standaard gezichtsbehandeling

Tijdens deze behandeling krijgt u een volledige oppervlakte reiniging van uw huid. Hiervoor gebruiken wij een puryfying gel voor de normale tot droge huid of een deep cleansing gel voor de vette huid. Een rustig masserende dieptereiniging met peeling of een lysing aangepast aan huidtype. Wij gebruiken daarnaast als extra een vapozone en/of borstelapparaat. Wij  epileren waar nodig in het gelaat.

Tevens verwijderen wij alle onzuiverheden,  en geven daarop volgend een masker dat op uw huidtype is afgestemd,  en brengen we een dag- of nachtcrème aan ter verzorging.

Complete gezichtsbehandeling

De complete gezichtsbehandeling is een uitbreiding van onze standaard gezichtsbehandeling. Naast deze activiteiten krijgt u als afsluiting een massage van decolleté, hals en gelaat.

Luxe gezichtsbehandeling

De luxe gezichtsbehandeling is een uitbreiding van onze standaard en complete gezichtsbehandelingen.  Naast de activiteiten van deze behandelingen harsen wij ook u bovenlip en kin.

Eye-lift behandeling

Wij kunnen u ook een eye-lift behandeling aanbieden. Bij deze eye-lift behandeling kunt u dezelfde oppervlakte reiniging verwachten als bij de andere gezichtsbehandelingen. Hierna volgt een massage met Anti Ageing Massage Serum. Rondom de ogen wordt een Eye Lift ampul aangebracht. Op deze wijze worden de fronsrimpels en de neus-, mondplooitjes meegenomen. Hierna volgt een gezichtsmasker en ook bij deze behandeling brengen wij als verzorging een dag of een nachtcrème aan.

Vette en/of gecombineerde huid

Voor de vette en/of gecombineerde huid krijgt u een oppervlakte reiniging met de zeer zachte reinigingsmelk Salicylic Cleanser en een dieptereiniging met vapozone en/of ons borstelapparaat en een peeling of lysing. Vervolgens verwijderen wij uw onzuiverheden, epileren en harsen we waar nodig in het gelaat. Om even te ontspannen krijgt u een aangepast masker met daaropvolgend een massage van decolleté, hals en gelaat. Als verzorging brengen wij een Salicyclic Cream dag of nachtcrème aan.