Couperose en steelwratjes behandeling

Als u last heeft van couperose of fibromen (steelwratjes) kan coagulatie een oplossing zijn. De directe oplossing voor huidoneffenheden!

Een mooie huid is glad en gezond. Het is dus heel normaal dat u zich stoort aan rode adertjes, steelwratjes, bloedblaasjes en andere vele huidproblemen in uw gezicht. Gelukkig kunnen we daar iets aan doen, binnen enkele minuten neemt u afscheid van uw couperose steelwratjes en andere oneffenheden. Razendsnel met direct zichtbaar resultaat!
Met behulp van de Nova-Blend neemt u binnen enkele minuten afscheid hiervan. Een behandeling wordt uitgevoerd door een naaldje, welke warm wordt waardoor de eiwitten oplossen in het bloedvaatje. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Door de warmte-ontwikkeling zal de huid rood worden en na enkele dagen een klein korstje zichtbaar zijn. Veelal zullen er meerdere behandelingen nodig zijn.

Wij kunnen helaas niet voorkomen dat in de toekomst nieuwe vaatjes zichtbaar worden. U kunt dit wel verkleinen door verstandig om te gaan met zonnebaden, saunabezoek, en roken, allemaal zaken die dit allemaal kunnen voorkomen.

Steelwratjes en kleine verhevenheden.
In de hals of onder de oksels hebben veel mensen fibromen (steelwratjes). Deze kunnen wij ook op behandelen door dezelfde werkwijze. Een korte periode na de behandeling zal er een klein korstje op de behandelde plekje zitten, dit geneest vanzelf.